Alle winkels
in het centrum »

UITSLAG DECEMBERACTIE
Trekking 15 december

KIJK HIER

Albert Heijn

Leonidas

Op 11 december heeft Judith de Boever haar Leonidaswinkel geopend. Op dezelfde locatie sloot een paar jaar geleden de vorige bonbonzaak haar deuren. Maar gelukkig kun je nu voor een leuk chocoladecadeautje weer in Zuidpolder terecht. “De mensen hebben de
chocolade echt gemist”, zegt Judith.

“Ondernemen zit me in het bloed”
Judith de Boever werkte tot voor kort als receptioniste in het ziekenhuis van Terneuzen. “Maar na een reorganisatie moest ik iets anders bedenken. Een eigen zaak runnen is heel wat anders, maar ik kom uit een ondernemersgezin. Daardoor had ik realistische verwachtingen. En vriendelijk zijn voor je klanten heb ik van jongs af geleerd.”

Leonidas
Nog voordat ze wist wat ze wilde verkopen, had ze deze zaak al op het oog. “Toen bedacht ik dat dit ooit een bonbonwinkel was. Waarom zou ik dat er niet opnieuw van kunnen maken? Het pand leent zich uitstekend voor chocolade.” Ze deed onderzoek en de keuze voor Leonidas was vlug gemaakt. “Die vind ik gewoon de beste. Ik heb een cursus gevolgd over het maken van chocolade bij Leonidas en tot nu toe heb ik nog geen tegenvallers gehad. Het is zelfs drukker dan ik had verwacht.”

Cadeaus
“Naast chocolade verkoop ik een variatie aan cadeau-artikelen, zoals mooie theemokken, Bonbonniëres of schaaltjes. Het leuke is dat je die cadeaus kunt vullen met bonbons en mooi kunt versieren.De final touch. Op die manier bied ik prachtige geschenken aan.”

Onze openingstijden zijn:

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 20.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag Gesloten
Telefoon 0115 769003