Alle winkels
in het centrum »

UITSLAG DECEMBERACTIE
Trekking 15 december

KIJK HIER

Albert Heijn

Lunchroom Petit Paris

 

Bij ons kun je lekker op z'n Frans genieten. Dat wil zeggen volop genieten van het echte Franse brood, dat behalve lekker en vers ook nog eens heel gezond is. Onze producten worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Wij bakken hier, net als de fransen, de gehele dag door. Onze klanten zijn dus altijd zeker van vers gebakken brood. De broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd.

Naast vertrouwde producten voegen we regelmatig nieuwe dingen toe, zo hebben we inmiddels het broodje van de Plank, een zacht bolletje met zuurkool, bockworst en mosterd….een heerlijk “tussendoortje”

Naast de belegde broodjes kunnen onze gasten ook genieten van zoete en/of hartige versnaperingen waaronder onze heerlijke Franse appeltaart. Tevens is er de take-away waardoor de gasten ook thuis kunnen genieten van onze producten!!

Wij bieden ook de mogelijkheid tot bezorgen aan, voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer men voor 10:00 uur bestelt kan de bestelling tussen 11:30 en 14:00 uur bezorgd worden in de kern Terneuzen. Uiteraard kan in overleg buiten deze tijden gekeken worden naar de mogelijkheden. Telefoon 0115-616192 / 06-25082672.

We hebben regelmatig leuke activiteiten in onze lunchroom (bingo & workshops) en informeert u bij ons ook eens naar de mogelijkheden wanneer U plannen heeft om  een feestje te organiseren, thuis of in onze lunchroom.

Neemt u ook eens een kijkje op onze leuke facebookpagina https://www.facebook.com/DelifranceTerneuzen/ waar al onze activiteiten en nieuwe producten op te volgen zijn en we werken ook met een nieuwsbrief waar u zich voor kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!! 

Bij ons staan kwaliteit, gastvrijheid en vriendelijkheid hoog aangeschreven. Ons streven is om onze gasten een warm, welkom gevoel te geven.

Graag tot ziens bij lunchroom Petit Paris Terneuzen !!

Openingstijden:

Maandag t.m. zaterdag 09:30 – 18:00 uur

Vrijdag koopavond tot 20:00 uur.

Telefoon 0115-616192 of 06-25082672.